Het onderscheiden van een horecagelegenheid

Het onderscheiden van een horecagelegenheid

bierviltjesHeeft u een horecagelegenheid, maar zit er veel concurrentie in de buurt? Of wilt u een eigen café beginnen maar wilt u geen standaard bruin café openen? Of heeft u wel een bruin café, maar wilt u dit graag aan uw eigen voorkeur aanpassen? Hierbij dan genoeg tips om uw horecagelegenheid te onderscheiden.

Het eerste advies is dat details het verschil kunnen maken. Bijvoorbeeld wat bierviltjes betreft: wist u dat 92% van de cafébezoekers een bierviltje langer dan 15 seconden bekijkt? Als u uw eigen bierviltjes laat drukken, wellicht met de naam van uw horecagelegenheid erop en een actie, zoals ‘bij een bestelling van 5 bier, krijgt u de 6de gratis’ kunnen de bierviltjes al een onderscheid maken.

Ook een ‘apart’ uniform voor het personeel in plaats van gewoon zwart of wit kan het verschil maken, of een bepaald soort drankje van het huis die alleen bij u te drinken is. Dit soort dingen blijven hangen bij klanten, waardoor ze wellicht nog eens terugkomen. Zo zijn er pizzeria’s in een concurrentiestrijd gewikkeld die daardoor de meest originele pizza proberen te bedenken met niet alledaagse ingrediënten.

Als u uw horecagelegenheid echt wilt onderscheiden zoals geen ander, kan dit het beste wanneer u de hele zaak nog moet inrichten. Voordat u dit doet, kunt u in de omgeving als eerst gaan kijken wat voor soort horecagelegenheid er al zitten. Wanneer dit bijvoorbeeld voornamelijk wat klassieke cafés en restaurants zijn, kunt u meer een moderne, trendy zaak opstarten. Succes in ieder geval met het vinden van uw unieke concept.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>