Bar Weinig punt NL

Bar Weinig punt NL

Bar Weinig punt NL is het nieuwste platform op het gebied van muziek en entertainment. Je kunt hier terecht voor weetjes over feestjes, concerten en alle in’s & outs over muziek! Dus bookmark bar-weinig.nl maar snel voor een compleet entertainment overzicht in het binnenland!

Wat Bar Weinig uniek maakt is de ontzettend uitgebreide content dat er op deze website wordt gepubliceerd. Want naast de muziekindustrie wordt er ook volop gespeculeerd over wat er aan de gang is in Hollywood en krijg je daarnaast ook nog de laatste items onder ogen voor feestjes en concerten. Er wordt elke maandag een nieuwe populaire playlist gestreamd en op vrijdag worden er standaard gastenlijstplaatsen weggegeven omdat het weekend in te luiden! Bar Weinig is het begin en eindpunt voor entertainment, je kunt van te voren zien waar het vetste feestje aan de gang is in het land, en na afloop kun je de partypictures zien van één van de Bar Weinige huisfotografen.

Verder beschikken ze ook nog over journalisten die wereldwijd de laatste scoops willen krijgen over de populairste celebrities, dit om jou het nieuws als eerste te brengen.

Ten slotte kun je zelf een Bar Weinig profiel aanmaken waarmee je van de vele benefits kunt genieten als Bar Weinig member (lees: meer kans op die felbegeerde gastenlijstplaatsen, toegang tot Hi-Res partypics, korting op diverse festivals en nog veel meer!)
Reden genoeg om het te bookmarken en member te worden dus!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>